Levering i København og omegn


  • MANDAG og TIRSDAG LEVERES DER IKKE UD AF BUTIKKEN
  • Vi leverer til

    Albertslund, Amager, Avedøre, Bagsværd, Ballerup, Brøndby, Dragør, Frederiksberg, Gladsaxe, Glostrup, Greve, Herlev, Høje Taastrup, Hedehusene, Hvidovre, Ishøj, København, Måløv, Nordvest, Nørrebro, Østerbro, Rødovre, Skovlunde, Smørum, Søborg, Sydhavn, Værløse, Valby, Vallensbæk, Vallensbæk Strand, Vanløse, Vesterbro for 69 kr.

  • Ved bestilling inden kl. 11.00 leveres der samme dag.
  • Ved bestilling efter 11.00 leveres der næste leveringsdag, hvis ikke andre ønsker er anført i kommentarfeltet ved udtjekning.
  • Ønsker du at afhente din bestilling i butikken, tag da kontakt til butikken, på 28408157 - der kan vi også sende ud hele butikkens åbningstid til Nørrebro, indre by og Frederiksberg for 100 kr.


Alkoholprodukter sælges kun til personer over 18 år.

Ved bestillinger bekræfter du at være over 18 år.Ved bestilling giver du tilladelse til, at varen må placeres ved hoveddøren, hvis modtager ikke er hjemme (- selvfølgelig inde i opgangen.). Er dette ikke muligt, returneres varen til butikken, og der gives besked på det tlfnr eller email., der er anført ved bestilling.

Lidt om varen...

Vi pakker ind i PEFC certificeret papir. Det betyder, at papiret kommer fra en ansvarlig skovdrift. Vi gør vores for at holde butikken så bæredygtig som muligt, derfor bruger vi blomster i sæson, og om sommeren er det danske sprøjtefrie og lokalt dyrkede blomster, vi langer over disken. Det betyder, at hver buket, der sendes afsted, er unik, og har sit eget udtryk. Billederne er derfor vejledende og giver et indblik i butikkens stil - som vi selv beskriver som æstetikkens møde med grøftekanten.


Vores vin er fra marker, der enten er ved at være færdige i deres omlægning til økologi, eller allerede er certificeret økologisk. Vil du læse mere om vores vinpassioner så tryk her