Vin

Vin

 

Ideen bag vores vin

 

 

Al vin hos Muld KBH er økologisk eller biodynamisk. Hovedideen er at ’skrælle’ farm og land væk og holde smagen i centrum. Der er fokus på mødet mellem kunden og vinen.

 

Vi fortæller dig, hvad vinen går godt sammen med. Dråberne kan afstemmes efter den dominerende hovedingrediens i den mad, som vinen skal drikkes til. Den kan fx egne sig bedst til skaldyr, til milde oste, til oksekød, til laks eller til krydrede karryretter. Eller måske skal den blot nydes for sig selv. På den måde kommer vi udenom vinsnobberiet og får integreret vinen i vores hverdag.

 

Økologi er for Muld KBH ikke blot, hvad man indtager. Det er også en social og bæredygtig tankegang, som gør, at man som kunde kan nyde et produkt, der er lavet under de rette forhold, både for vinstokken og de mennesker, der arbejder med vinen - perfekt til ren nydelse.

Video af Atli Brix Kamban

Vin i tanke

 

Komponer din egen økologikse vin. De sydlandske lande har gennem generationer haft tradition for at man selv kommer med sin flaske hos vinbonden, og får den fyldt op fra bondens eller vineriets store tank. Man får sit helt eget personlige forhold til den vin, man drikker, og hos Muld KBH kan man ligeledes kombinere forskellige druer med hinanden, så lige præcis den smag du kan lide kommer med dig hjem. Hos Muld KBH er fokus ikke på land eller drue, men smagen. Vi har et udvalg af forskellige flaske størrelser at vælge imellem.

 

Vejledende priser

0,5 l. 35 kr

1,0 l. 70 kr

1,5 l. 99 kr

3,0 l. 190 kr

5,0 l. 320 kr

Flaske til tank-op 30 kr

Vin i flaske

 

Hos Muld KBH forhandler vi kun økologisk og biodynamisk vine. Vineproducenterne holder til i Italien, Spanien, Frankrig, Tyskland og Syd Afrika.

Hver producent er blevet nøje udvalgt at vores danske vinimportør, der sikre at kvaliteten er i top.

 

Hos Muld KBH har vi altid mange forskellige smage at vælge imellem. Priserne vil gå fra omkring 89 kr og op pr. flaske. Kom ned og få en snak og et kig på de forskellige vine vi har lige nu.

 

Mandag: Lukket

Tirsdag: 11-17.30

Onsdag: 11-17.30

Torsdag: 11-18.00

Fredag: 11-19.00

Lørdag: 11-16.00

Søndag: Lukket

Åbningstider:

Følg os med et klik på Facebook og instagram

Så er vi klar til at fylde flasker!

A photo posted by Muld KBH (@muldkbh) on

Kontrolrapport

© Copyright 2015. All Rights Reserved.

Muld KBH, Rantzausgade 2, 2200 København N. kontakt@muldkbh.dk +4528408157