Planter

Planter

Ideen bag vores planter

 

 

Vi vil gerne bringe så mange økologiske planter til Nørrebro som muligt. Derfor har vi startet et samarbejde med et økologisk gartneri, som også fungerer som et bo-, arbejds- og uddannelsessted for unge mellem 16 og 30 år med særlige behov.

Da økologi stadig er under udvikling i planteverdenen, er det ikke alle planterne i butikken, der er økologiske, men det er et af vores mål.

Inden du kommer ned i butikken for at finde din nye plante, er det en god ide at beslutte, hvilket verdenshjørne den skal stå i. Skal den fx stå i et vindue, der vender mod nord eller et vindue, der vender mod syd. Det har nemlig betydning for mange planters trivsel.

Sammen kan vi finde de planter, der er perfekte til dine forhold og livsrutiner. Grønne vækster skal bringe glæde, ikke stress.

Krydderurter

 

 

Hos Muld KBH vil der være et udvalg af økologiske lokale krydderurter i lerpotter. Ved dyrkningen af krydderurterne tages der højde for hvilken urt der dyrkes, det vil sige at hver art har sin udviklingstid. Ved at give de forskellige urter den tid de kræver, bliver resultatet en mere buttet kompakt urt, der er mere modstandsdygtig.

Ved at placere urterne i lerpotter fremmes deres vækst, da ilt- og vandtilførelsen til rødderne bliver bedre, og derved forhøjes krydderurtens holdbarhed, duft og smag.

Hvis du skal bruge helt specielle, eller mange krydderurter, så kom ned og få en snak. Vi kan sagtens få en levering klar til dig.

 

Mandag: Lukket

Tirsdag: 11-17.30

Onsdag: 11-17.30

Torsdag: 11-18.00

Fredag: 11-19.00

Lørdag: 11-16.00

Søndag: Lukket

Åbningstider:

Følg os med et klik på Facebook og instagram

Så er vi klar til at fylde flasker!

A photo posted by Muld KBH (@muldkbh) on

Kontrolrapport

© Copyright 2015. All Rights Reserved.

Muld KBH, Rantzausgade 2, 2200 København N. kontakt@muldkbh.dk +4528408157